zondag 24 juli 2016

24-7 t.m. 28-7-2016: Baltic Run

Op het plaatje lijkt het niet zo ver maar dit stukje is ongeveer 325 km. Gelukkig mogen we er 5 dagen over doen.....

24-7-2016: Berlijn-Hubertusstock, 63 km
Elke keer als ik met de Balticrun meedoe is het bloedjeheet. Zo ook vandaag. De thermometer staat op 29 graden. En nee, ik klaag niet. Liever warm dan nat weer. Ondanks dat ik mijn tempo aanpas en genoeg drink krijg ik toch in de laatste 10 km bijna kramp maar ik weet het onder controle te houden. Met moeite. De kleine kuitenbijtertjes die we vandaag voor de kiezen krijgen kunnen me heel even niet meer bekoren. Maar verder was het weer genieten.

dinsdag 19 juli 2016

Nog een keertje naar de Baltic Run

Zondagmorgen om 8 uur sta ik weer aan de start van de Baltic Run. Voor de derde keer ga ik deze mooie loop weer lopen. Eén keer eerder liep ik hem als etappeloop (2012) en een keer liep ik hem als non-stoploop (2014).  Het komt niet vaak voor dat ik meerdere keren meedoe aan een loop in het buitenland dus dit moet wel een bijzondere zijn. Het was eerst ook niet mijn bedoeling dat ik mee zou doen, ik had me ingeschreven voor de Transe Gaule (9 t.m. 27 augustus) en vond dat wel genoeg. Maar toch bleef het door mijn hoofd spelen. Te lang want toen ik op een dag weer op de site keek was hij al volgeboekt en was er al een wachtlijst.

maandag 4 juli 2016

2-7-2016: Triple-marathon, Eelde-Wardenburg

Eelde-Wardenburg, 126 km Leidenschaft. Dat staat op de joekel van een medaille die ik kreeg na het volbrengen van de Triple-marathon. Voor mij was het meer lijden wat ik deed tijdens deze 3 marathons. Na 3 weken lang mijn longen uit mijn lijf gehoest te hebben voelde ik me redelijk fit, niet meer dan dat. Hoesten deed ik nauwelijks meer maar ik had wel een spiertje in mijn zij verrekt dat ik bij inspanning voelde. Dat was bij de start, bij de finish voelde ik al mijn spieren in mijn lijf en viel dat ene spiertje nauwelijks meer op.